RETETE DE SLABIT - PIURE DE CONOPIDA

Piure de conopida - slaba reteta în carbohidrati
Piureul de conopida Este un bun substitut pentru piureul de cartofi. Scazut in carbohidrati si bogat în proteine, gustul conopidei este foarte fin. Incercati Chiar daca Va ganditi ca nu o sa va placa. Aroma Puteti În ce mod doriti. Usturoiul ONU Este conexe excelent ingredient, la fel ca si parmezanul.

Ingrediente:

- Conopida cruda - O Capatana medie inseamna cam 453 de grame florete
- Orice combinatie de unt, lapte, sos sau orice folositi în mod obisnuit la piureul de cartofi - cam 50 grame
- Sare si Piper
- Optional: usturoi tocat (un catel sau doi); praf de usturoi (2,5 g); Branza

Preparare:

Desfaceti conopida în florete, sau taiati-o marunt. Am auzit ca Vas facuta la microunde, intr-ONU speciale de dinainte pregatit, conopida iese foarte gustoasa, dar puteti la fel de bine sa o si fierbeti. Fierbieti Pana se inmoaie - o furculiţă strapunge usor.
Cel mai usor lucru de facut este sa adaugati restul ingredientelor în vasul în îngrijire pregatiti conopida, si apoi sa folositi ONU mixer pentru ONU omogeniza totul. Sau puteti pune toate ingredientele intr-robot mixer sau ONU de bucatarie.
Presupunand ca din 435 de grame de e conopida 4 Portii de piure de conopida, cam Fiecare va avea 3 grame de carbohidrati ce pot fi folositi, plus 3 grame de fibra. Caloriile variază în functie de ce mai adauga Fiecare dupa gust.

Reţete de slăbit

Retete pe Facebook


Parteneri Bancuri Noi